Edifici Vapor Llonch Fabrica d'Oportunitats a Sabadell

D’aturat a contractat gràcies a cursos subvencionants de l’Ajuntament

540 305 adminmetacom
  • 0

-Vapor Llonch ofereix cursos formatius totalment subvencionats amb l’objectiu d’oferir possibilitat d’insersió laboral a persones que es troben a l’atur

-Metacom és una de les empreses col·laboradores que ha contractat a un ex alumne

En la seva aposta per ser una empresa socialment responsable, Metacom col·labora en la inserció laboral de persones provinents de l’atur. En concret, a la seva plantilla ja ha integrat l’Arnau Palazón un jove que va fer el curs de “Confecció i publicació de pàgines web” amb la col·laboració del Centre de Formació Cal Molins de l’Ajuntament de Sabadell. Gràcies a aquests cursos, totalment subvencionats per a persones en atur, molts desocupats tenen l’oportunitat d’aconseguir trobar un lloc de feina en els sectors que més els interesen.

Imagen del curso 100% subvencionado en Sabadell

Gràcies al curs, l’Arnau va poder renovar-se i aprofundir més en els seus coneixements tècnics de pàgines web. “Apuntar-me al curs va ser una magnífica idea. No només per la qualitat de l’aprenentatge sinó perquè tenir l’opció de fer pràctiques en una empresa és essencial per a adquirir uns coneixements molt més complets. Per a les empreses és important conèixer com treballa el professional abans de contratar-lo i en aquest cas, fer pràctiques és un gran avantatge per amdues parts. Estic molt agraït a Metacom Agencia de Marketing per l’ajut, implicació i confiança que des del primer minut van dipositar en mi”. Des de l’any passat, aquest jove ha deixat de ser alumne en pràctiques a tenir un contracte i ser un més de l’empresa.

Arnau Palazón a l'oficina de Metacom

Oportunitat win to win

Segons el Carles Gili, CEO de Metacom: “aquests cursos són una oportunitat win to win per amdues bandes, tant per la persona en formació com per a l’empresa, especialment si es tracta de Pimes emprenedores. Es necessiten perfils més tècnics en el camp de les TIC, per aquest motiu crec que s’haurien de fomentar aquests cursos de formació més tècnica ens els sectors en creixement”.

Metacom és una agència d’Inbound Màrqueting especialitzada en ajudar empreses i professionals a aconseguir clients a través d’Internet. Fundada a Sabadell, l’empresa ha creat la submarca Metacom SBD amb l’objectiu d’establir un vincle més estret amb tots els professionals i negocis de la ciutat.

Metacom desenvolupa pàgines web per a empreses i professionals tenint en compte la identitat i la imatge corporativa de cada negoci. També dissenya webs per a Pimes i Micropimes. Des del petit comerç de Sabadell fins a multinacionals ubicades a la zona. Metacom ha experimentat un constant creixement gràcies als bons resultats que els clients obtenen de l’inversió i els recursos destinats a Internet.

Si necesitas servicios de una agencia seo formada por profesionales, no dudes en consultar nuestra página web.

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.